Anlık Bildirim

2. Dünya Savaşı temalı Call of Duty: Vanguard'ın hikaye modundan oynanış videosu geldi

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty: Vanguard'ın hikaye modundan bir oynanış videosu geldi.

Call of Duty: Vanguard'ın hikaye modundan oynanış videosu geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch'ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard'ın yeni oynanış videosu paylaşıldı.

Gamescom 2021'de paylaşılan videoda oyunun hem oynanış videosunu görüyoruz hem de hikaye modunu biraz daha detaylı inceleyebiliyoruz. Grafiklerin muazzam durduğunu söylemek gerek. Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkışını yapacak. 

Call of Duty: Vanguard Oynanış Videosu

Her cephede zafere koş! Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa'ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika'da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış! Call of Duty® oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty®: Vanguard ile geri dönüyor.

Hikâyesiyle seni kendisine kilitleyecek tek oyunculu Harekâtta, farklı ülkelerden gelen seçkin bir grup askerin, dünyanın yüzleştiği en büyük tehditle mücadele ederken her cephede zafere koşmasına tanıklık et. Buna ek olarak, efsaneleşmiş Çok Oyunculu Call of Duty® modunda becerilerini herkese kanıtla ve heyecan dolu yepyeni Zombi modunu tecrübe et.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8207 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty: vanguard, call of duty ve
2 etiket daha Gamescom 2021 Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim