Anlık Bildirim

Akıllı telefonunuzu webcame dönüştürmeye yarayan Camo, Android'de beta olarak kullanıma sunuldu

Pandeminin video konferansları popüleştirdiği bugünlerde kullanıcılar, konferans deneyimini iyileştirmenin yollarını arıyor. iOS’ta popüler olan Camo şimdi de Android için geliyor.

Covid-19 pandemisi, çevrimiçi hayatımızı şekillendirmeye devam ediyor. Pandemi ile artan video konferans, uzaktan çalışma ve görüntülü görüşmeler ile webcam satışları ciddi anlamda artmış ve birçok kullanıcı webcam satın almakta zorlanmıştı. Bu dönemde kullanıcılar, fotoğraf makinelerini ve telefonlarını webcame dönüştürmeye başlamıştı. Bu zamanlarda iPhone’a çıkış yapan Camo, iPhone cihazlarının arka kamerasını webcam olarak kullanmayı sağlıyordu. Camo, şimdi de Android için beta sürümüne geçiş yaptı.

Camo’nun beta sürümü halka açık olarak kullanımda ve Google Play üzerinden indirilebilir. Zoom, Google Meet, Microsoft Teams gibi uygulamalarla iyi çalışan Camo, Android telefonunuzun arka kamerasını Windows ve Mac cihazları için webcame dönüştürmeyi sağlıyor. Camo’nun Android ve iOS uygulaması dışında, kamera kontrolleri için Windows ve Mac uygulaması da bulunuyor bu sayede kamera ayarlarınızı telefonu kullanmadan rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Masaüstü uygulaması ile yakınlaştırma, görüntüyü eğme, fokus kontrolleri, çözünürlük, parlaklık ve satürasyon ayarları yapabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanmak için Android sürümünüzün 7.0 ve üstü olması gerekiyor. Şimdilik uygulama portre moduna destek sağlamıyor. Beta sürecinde Camo Pro özellikleri ücretsiz olarak sunulacak ancak uygulamanın tam sürümünde Pro özelliklerini kullanmak için ücret ödemeniz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9079 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
webcam, modern webcam ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim