Anlık Bildirim

Cash uygulamasından ücretsiz Bitcoin transferi

Bitcoin ağında hızlı transfer sağlayan Lightning ağına yatırım yapan Twitter kurucusu Jack Dorsey, Cash uygulamasında ücretsiz olarak Bitcoin transferlerini başlattı. 

Jack Dorsey Tam Boyutta Gör

Uzun zamandır Bitcoin blok zincirine herkesin erişebileceği ve transferlerin hem ücretsiz hem de çok hızlı olacağı bir konsept oluşturmaya çalışan Jack Dorsey bunun meyvelerini toplamaya başladı.  

Cash uygulamasından yenilik 

Bitcoin zincirinde transferlerin adeta şimşek hızında ve en düşük ücretler ile yapılması için 2015 yılında hayata geçirilen ikinci katman Lightning ağı Jack Dorsey tarafından da destekleniyor.  

 

Özellikle El Salvador’un Bitcoin devrimi ile birlikte Lightning projesi de ön plana çıktı. Dorsey’in eski adıyla Square yeni adıyla Block şirketine bağlı Spiral iştiraki Lightning Development Kit?(LDK) aracını geliştirerek geliştiricilerin hizmetine sunmuştu.  

Yine Block firmasının Cash mobil ödeme uygulaması bu kiti entegre ederek Lightning ağı üzerinden ücretsiz bir şekilde Bitcoin transferi ve ödemelerini mümkün hale getirdi. Dorsey uygulamanın kullanım alanın bu sayede daha da artacağını düşünüyor. Diğer taraftan uygulama şimdilik Lightning ağı üzerinden ödeme alamıyor yani sadece gönderim mümkün.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim