Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı 43 bin dolar üzerinde

Geçen hafta 40 bin doları geçerek yatırımcısını umutlandıran Bitcoin’de yükseliş devam ediyor. Yeni haftaya 43 bin doların üzerinde girerek olumlu havayı sürdürdü. 

Bitcoin Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta kritik bir yükseliş hareketine başlayan Bitcoin engelleri bir bir aşıyor. Sırasıyla 41 bin dolar, 42 bin dolar derken şimdi de 43 bin dolar sınırını aşmış durumda. Olumlu hava devam ediyor.  

Bitcoin fiyatı ne oldu? 

Özellikle Amazon’un rekor bilançoları sonrasında yükselişi desteklenen Bitcoin’e dolar endeksinin de düşmesi adeta ilaç gibi geldi. Hafta sonu 40 bin doları geçen Bitcoin şu sıralarda 43400$ seviyelerinde geziniyor.  

 

Bitcoin yükselişi piyasayı da olumlu etkiliyor. Ethereum yeniden 3 bin dolar üzerine atarken AXS, AVAX ve SOL gibi önemli projeler de yükselişten nasibini alıyor. Bir süredir düşüş trendinde olan ve oyun içi dinamiklerin değişmesi ile değerlenen SLP bile yüde 60 civarında artış gösterdi.  

Tesla’nın önemli açıklamaları sonrasında kurumsal tarafta da hareketliliğin devam etmesi bekleniyor. Kurumların kripto paralara olan ilgisi arttıkça piyasa da büyüyecektir. Diğer taraftan dipten Bitcoin toplayan El Salvador başkanı Nayib Bukele’nin da kâra geçtiğini belirtmek gerek.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim