Anlık Bildirim

League of Evil 3, Appstore'daki yerini aldı

League of Evil 3, Appstore'daki yerini aldı
Ravenous Games tarafından geliştirilen League of Evil serisinin yeni oyunu Leauge of Evil 3, nihayet Appstore'daki yerini aldı. Serinin ilk iki oyunundaki görsel yapının ve oynanışın korunduğu League of Evil 3, mobil oyunculara daha çok içerik ve eğlence vaat ediyor.

Birbirinden farklı dört ortamda 80 farklı bölümün yer aldığı oyunda, imkansız görevler başlığı altında ekstradan 5 zorlu bölüm daha oyuncuların beğenisine sunuluyor. Bu görevler oldukça zorlayıcı ve birçok oyuncuyu çileden çıkartacak türden.

İlk iki oyundaki gibi sanal butonlardan oluşan bir kontrol sistemine sahip olan League of Evil 3'de bu butonlar ekranın herhangi bir kısmına istenildiği gibi konumlandırılabiliyor. Bu kontrol sistemi her ne kadar başarılı olsa da, League of Evil 3 oynarken fiziksel bir kontrolcünün eksikliği hissedilmiyor değil.

Karakterinizi özelleştirmek için 7 farklı kostüm seçeneği bulabileceğiniz oyunda Everyplay (oynayışı videoya kaydetme ve paylaşma) ve iCloud kayıt desteğinin de yer aldığını belirtelim. League of Evil 3'e Appstore üzerinden aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim