Anlık Bildirim

Platform unsurlarını aksiyonla buluşturan Goblin Sword'u denedik

Platform unsurlarını aksiyonla buluşturan Goblin Sword'u denedik
Eleftherios Christodoulatos tarafından iOS platformu için yayımlanan Goblin Sword'u sizler için denedik.

Aksiyon unsurlarıyla bezeli bu platform oyununda vatanımızı işgal eden kötü bir büyücünün yaratıklardan oluşan ordusuna karşı mücadele veriyoruz. Vatanını kurtarmak için her şeyini ortaya koyan cesur bir karakteri kontrol ettiğimiz Goblin Sword'un her bir bölümünde atlıyor, zıplıyor, düşmanları yok ediyor ve hazineleri topluyoruz.

Tüm bunları yapmak ilk bakışta kolay gibi görünse de, sadece üç canımızın olduğu bölümler tek vuruşta canlarımızdan birini götürecek yaratıklarla dolu. Goblin Sword'da öldüğümüz an ise, bölümün en başına dönüyoruz. Bu tarz özelliklerin Goblin Sword'u oynanmaz bir hale getirdiğini düşünebilirsiniz. Ancak, oyunun zorluk seviyesinin dengeli olduğunu ve tüm bunların oyunu daha eğlenceli bir hale getirdiğini belirtmekte fayda var.

Piksellerden oluşan iki boyutlu bir dünyada geçen Goblin Sword, bu yönüyle her oyuncuya hitap etmese de, pikselleri seven oyuncuları fazlasıyla memnun edecek görseller sunuyor. Efektlerini ve animasyonlarını da beğendiğimiz oyun, görsel anlamda beklentilerimizi karşılamayı başarıyor.

Kontrollerini sanal butonlar yardımıyla sağladığımız oyunun kontrol şemasında iki adet yön, zıplama ve saldırı butonları yer alıyor. Ayarlar menüsü altından şeffaflığını ayarlayabildiğimiz bu butonların her birini ekranın herhangi bir yerine istediğimiz gibi yerleştirebiliyoruz. Kontrol şeması başarılı olan Goblin Sword, dokunmatik ekran üzerinden rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Bu tarz oyunlarda rastladığımız kontrolcü desteğine ise, Goblin Sword'da rastlamıyoruz.

Goblin Sword'un müzikleri akılda kalıcı türden değil. Ancak, oyunun atmosferine başarılı bir şekilde uyum sağladığını söyleyebiliriz. Ses efektleri de anı kurtarıyor. Birbirinden farklı 6 bölüm sonu canavarının bulunduğu oyunda normal zorluk seviyesinde 48, yüksek zorluk seviyesinde ise 3 gizli bölüm bulunuyor. Karakteri kişiselleştirmemize imkan veren Goblin Sword'un marketinde 20 farklı silah, 18 farklı eşya ve 8 farklı zırh bulunuyor. Herhangi bir paralı satışa yer verilmeyen oyunun market içeriğini bileğimizin hakkıyla almamız gerekiyor.

Oyun dünyasına yeni bir soluk getirmese de, eğlenceli vakit geçirmemizi sağlayan bu oyunu türe ilgi duyan oyunculara kesinlikle öneriyoruz. Goblin Sword'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden %50 indirimli olarak erişebilirsiniz. Bu indirimin kısa bir süre için geçerli olduğunu da hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim