Anlık Bildirim

Real Boxing ile ringlere geri dönme vakti geldi



Vidvid Games tarafından iOS platformu için geliştirilen boks temalı ''Real Boxing'' Appstore'da yerini aldı. Daha öncede belirttiğimiz üzere 2012'nin son çeyreğinde karşımıza çıkan yapım, bizi yanıltmayarak oldukça kaliteli bir oyun deneyimi sunmayı başardı.

Unreal Engine 3 Grafik motoru ile geliştirilen Real Boxing; kaliteli grafikleri, tatmin edici içeriği, sunduğu başarılı ring atmosferi ve oyuncuyu oyunun içine dahil eden V-Motion kontrolleri ile dikkat çekiyor. Kariyer ve çoklu oyuncu modlarıyla mobil oyuncuları karşılayan Real Boxing, bu modlara ek olarak; hızlı maçlar yapabileceğiniz hızlı dövüş modu ve boksörünüzü geliştirebileceğiniz mini oyunlar ile donatılmış bir spor salonu modu da bulunduruyor. Oyunun kariyer modunda üç farklı turnuva bulunurken, bu turnuvalar oyuncu ilerledikçe kilitleri açılarak oynanabilir hale geliyor. Game Center desteği sunan yapım, gerçek zamanlı çoklu oyuncu moduyla da oyuna sınırsız bir mücadele imkanı katmış oluyor. Kullanıcı bu modda oyunu oynayan arkadaşlarla veya diğer oyuncular ile mücadele edilebiliyor. 

Boks oyunlarının vazgeçilmez unsurlarından biri olan karakter özelleştirmeleri Real Boxing'te de yer ediniyor. Toplamda 8 tane özelleştirilebilir karakterin bulunduğu oyunda; giysiler, dövmeler, saç ve sakal şekli gibi detaylar üzerinde özelleştirmeler yapılabiliyor. Kıyafet ve dövmeler oyuncuların mücadelelerden kazanmış oldukları oyun içi paralar ile yapılabiliyor.

Unreal Engine'ın mobil platform üzerinde sunmuş olduğu nimetlerden ana karakter betimlerinden olabildiğince faydalanarak ring içerisinde oldukça güzel işler çıkaran Vidvid Games, aynı başarıyı ring dışında da gösteriyor. Ancak, ring dışındaki detaylar ring içerisine göre biraz sönük kalıyor. Dövüş animasyonlarını oluşturmak için uzman kişiler ile çalışan stüdyo, animasyonlar konusunda başarılı bir grafik çiziyor. Ayrıca, oyun içerisindeki efektlerin, dövüştükçe zarar gören boksörlerin hasarlarının başarılı bir şekilde yansıtıldığını da belirtmekte fayda var.

İki farklı kontrol yapısına sahip olan yapımın sunmuş olduğu kontrol sisteminin ilkinde dokunmatik ekran kullanılırken, ikincisinde V-Motion adı verilen ve cihazın ön kamerasını kullanarak oyuncunun hareketleriyle oyunu kontrol etmesini sağlayan bir sistem yer alıyor. Oyuncuların oyunun içinde daha aktif bir şekilde rol almasını sağlayan bu kontrol sistemi cihaz büyük ekran ile kombine edildiğinde küçük bir oyun konsoluna dönüşebiliyor. Oyuncuların mücadele hırsına katkıda bulunacak müzikleri de bünyesinde barındıran yapım, sesleriyle de yumrukların şiddetini mobil oyunculara hissettiriyor.

Boks oyunu seven mobil oyuncuların denemesi gereken bir yapım olan Real Boxing’i vakit kaybetmeden denemek ve diğer oyuncularla ringlerde kozlarınızı paylaşmak istiyorsanız, yapıma Appstore üzerinden 8.99 TL'lik fiyat etiketi ile buradan ulaşabilirsiniz.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5575 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim