Anlık Bildirim

Türk geliştiricinin not tutma uygulaması ScrapBox Notes'u denedik

Türk geliştiricinin not tutma uygulaması ScrapBox Notes'u denedik
Mehmetcan Oralalp tarafından iOS platformu için geliştirilen "ScrapBox Notes" adlı not tutma uygulamasını sizler için denedik.

Not tutmaya başlamadan önce üye olmanız gereken uygulama, iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor. Henüz iPad versiyonu bulunmayan uygulamanın bazı özelliklerinden faydalanmak için ise, 1.79 TL ödeyerek premium üyelik edinmeniz gerekiyor. Uygulama iOS 7 ve üzeri iOS sürümlerinde çalışıyor. 

Gelişmiş not tutma yetenekleriyle sıradan not tutma uygulamalarından ayrılan ScrapBox Notes, sade bir kullanıcı arayüzüyle bizleri karşılıyor. Her biri 99 sayfa sağlayabilen ScrapBox notlarına resim, çizim, konum bilgisi ve ses kaydı eklenebiliyor. Bu notlar Twitter üzerinden paylaşılabiliyor. Premium üyelik sahipleri ise, notlarını tüm kullanıcılarla paylaşabildiği gibi sadece arkadaşlarıyla paylaşarak gerçek zamanlı olarak notlar üzerinde ortak bir çalışma yürütebiliyor. Ayrıca, notlara eklenen ses kaydının sayısı konusundaki sınırlama da premium üyelik sayesinde ortadan kalkıyor.

ScrapBox Notes sıradan bir not tutma uygulamasının bir adım önünde olsa da, bazı eksiklikleri de bulunmuyor değil. Bu eksikliklerin başında not düzenleme araçlarındaki yetersizlik ve Türkçe dil desteği geliyor. Ancak, yakın bir zamanda yayımlanacak olan 1.2 güncellemesinin yeni içerikleri ve yeni özellikleri beraberinde getireceğini; 1.3 güncellemesiyle de Türkçe dil desteğinin uygulamaya ekleneceğini belirtelim. Ayrıca, uygulamaya ülkemize özgü simgeler, animasyonlu sayfalar ve notlara video ekleme özelliğini eklemek de geliştiricinin planları içerisinde yer alıyor. İlerleyen dönemlerde ScrapBox Notes'un Android ve Windows Phone versiyonlarını da görmemiz de oldukça muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10258 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, Windows Phone ve
2 etiket daha iOS uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim