Anlık Bildirim

BlackBerry KEY2, Snapdragon 660 yonga seti ile gelebilir

Önümüzdeki ay tanıtılacak BlackBerry KEY2 ile ilgili detaylar netleşiyor. Snapdragon 660 yonga seti ile donatılması beklenen akıllı telefonun 4 GB ve 6 GB RAM'le güçlendirilmiş iki varyantı olacak.
BlackBerry KEY2, 7 Haziran tarihinde New York'ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Akıllı telefonun nasıl bir performans sunabileceği konusunda fikir sahibi olmamızı sağlayan bazı detaylar ortaya çıktı.
BlackBerry marka bir akıllı telefona ait olduğu belirtilen Geekbench sonuçları yayınlandı. Cihazın Android 8.1 işletim sistemini çalıştırdığını ve Snapdragon 660 yonga seti ile donatıldığını görüyoruz. Mevcut hiçbir BlackBerry telefon bu özelliklere sahip olmadığı için bahsi geçen akıllı telefonun BlackBerry KEY2 olduğu söyleniyor.

İki farklı varyantı olacak

Qualcomm'un orta sınıf yonga setlerinden biri olan Snapdragon 660, Oppo R11s ve Vivo X20 gibi cihazlarda yer alıyor. Geekbench listeleri ayrıca, BlackBerry KEY2'nin 4 GB ve 6 GB RAM'le güçlendirilmiş iki farklı varyantta gelebileceğini ortaya koymuş durumda. Tüm gerçekleri önümüzdeki ay düzenlenecek lansmanda hep beraber öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim