Anlık Bildirim

Google Pixel 2 sızdı: Çift kamera yok kalın çerçeveler var

İnternete sızdırılan yeni bir fotoğrafla birlikte yeni nesil Google Pixel'in tasarımı da açığa çıkmış oldu. Arama devinin çerçevesiz ekran ve çift kamera gibi yeni trendleri es geçmesi dikkat çekiyor.
Google yeni nesil Pixel telefonlarını bu yılın sonlarında tanıtmayı planlıyor. Ortaya çıkan yeni sızıntı ise bizlere nasıl bir cihazla karşılaşacağımız konusunda ipuçları vermiş oldu.
Herşeyden önce VentureBeat tarafından yayınlanan bu fotoğrafın "Walleye" kod adlı küçük Google Pixel'e ait olduğunu belirtelim. Google Pixel XL'in halefi ise "Taimen" kod adı altında geliştiriliyor ancak değişikliklerin zaten her iki modelde de olması muhtemel.
Tasarım açısından Google'ın çok çarpıcı yenilikler yaptığı söylenemez. Samsung ve Apple da dahil olmak üzere üreticilerin çoğu çerçeve kullanmaktan vazgeçerken, arama devinin bu şekilde bir düşüncesi yok gibi görünüyor. Bunun yerine yeni Pixel modellerinin mevcut cihazlar gibi büyük çerçevelere sahip olacağını söyleyebiliriz.

BoomSound ses kalitesi

Yeni nesil cihazlarda çift kamera teknolojisi olmayacak. Sektör liderleri Apple ve Samsung'un telefonlarında çift lensli kamera kullanmaya başlamaları göz önüne alındığında bu durum beklenmedik bir gelişme olarak kabul edilebilir. Google Pixel XL piyasaya çıktığında en iyi kameraya sahip cihaz olmuştu ancak çift kameralı sistem piyasadaki diğer amiral gemileriyle aynı seviyede olabilmek için önemli.
Yenilenmiş küçük Pixel, HTC tarafından üretilecek. LG'nin ise büyük modelin üretiminden sorumlu olacağını biliyoruz. Ancak Walleye kod adlı cihaz kesinlikle etkileyici bazı HTC özellikleriyle gelecek. Raporda, HTC'nin ön tarafta BoomSound kalitesinde stereo hoparlörler kullanacağını iddia ediyor.
Ayrıca Pixel 2'de, basınca duyarlı çerçeve kullanılabileceği de gelen haberler arasında. Böylece cihaz sahipleri tıpkı HTC U11'deki gibi telefonlarını sıkarak fotoğraf çekebilecek veya favori uygulamalarını çalıştırabilecekler. HTC'nin "Edge Sense" olarak adlandırdığı bu özellik amiral gemisi U11'le birlikte tanıtılmıştı.
Google'ın kullanıcılara sunmayacağı önemli birşey var: kulaklık girişi. Apple ve HTC gibi Google da 3.5mm ses girişini kaldırarak, bunun yerine cihazda çok amaçlı USB Type-C bağlantı noktasına yer verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5910 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, lg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim