Anlık Bildirim

Samsung’un büyük yatırımlar yaptığı ve büyük beklentiler içerisinde olduğu Galaxy S8 amiral gemi serisi umut verici gelişmelere imza atıyor. Serinin ön siparişleri sadece Güney Kore’de bir milyon barajına ulaşmak üzere.

Rekora gidiyor

Serinin ön siparişe sunulduğu Cuma gününden itibaren iki gün içerisinde 550 bin adet ön sipariş alınmıştı. Aradan geçen iki günde 180 bin adet daha ön sipariş alındı. Böylece toplam ön sipariş sayısı 728 bin civarında ulaştı.

Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri 21 Nisan itibariyle satışa sunulacak. O tarihe kadar serinin 1 milyon ön sipariş barajını aşacağı tahmin ediliyor. Samsung ülkede agresif bir pazarlama stratejisi yürütüyor ve binlerce noktada deneyim standları oluşturulmuş durumda.

Gelişmelere bakarak Galaxy S8 serisinin iyi bir başlangıç yapacağını söyleyebiliriz. Net rakamlar telaffuz edilmese de Galaxy S7 serisinden çok daha iyi bir satış performansı olacağı düşünülüyor. Samsung’un hedefi ise toplamda 60 milyon Galaxy S8 serisi satmak.

Samsung yılın ilk çeyreği için 9 milyar dolar civarında rekor faaliyet karı bekliyor. Buna Galaxy S8 serisi dahil değil. Serinin dahil olacağı ikinci çeyrek ise faaliyet karı daha da yükselecek. 2017 yılı geneli itibariyle Samsung’un tarihindeki en yüksek karlara ulaştığını görebiliriz. Ülkemizde de Galaxy S8 modeli 4399TL, Galaxy S8 Plus modeli de 4999TL olarak ön siparişlere başladı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim