Anlık Bildirim

Huawei Mate 7 Compact internete sızdırıldı

Huawei'nin P8 akıllı telefon modelini 15 Nisan'da duyuracağını açıklamasının ardından MWC 2015 fuarında çok iddialı bir akıllı telefon tanıtmayacağı anlaşılmış oldu. Firma muhtemelen mini bir versiyonla fuarı geçiştirecek. Bu model Mate 7 Compact olabilir. 

Daha önce metal kasası internete sızan Mate 7 Compact modelinin bu kez de kullanım esnasında olduğu tahmin edilen görselleri internete sızdı. Bu bakımdan lansman tarihinin yakın olduğu tahmin ediliyor. Görsellerde modelin ön ve arka profilleri belirgin şekilde seçillebiliyor. Modelde 5.5 inçlik bir ekran yer alacak. 

Huawei Ascend Mate 7 modeli 6 inçlik bir ekrana sahip olduğu için Mate 7 Compact aslında çok da küçük bir versiyon değil. İsimlendirmeye bakılırsa Xperia Z3 Compact modelinin karşısına çıkmak için geliştirilmiş gibi duruyor. Bu bakımdan Ascend Mate 7 ile benzer bir donanıma sahip olması muhtemel. 8 çekirdekli Kirin 925 yongaseti, Mali-T628 grafik birimi, Full HD ekran, 2GB RAM, 3000+mAh gücünde batarya, 13MP çözünürlükte kamera ihtimaller arasında.  
Huawei Mate 7 Compact internete sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2985 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim