Anlık Bildirim

Nokia 6 2018 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

İlk olarak Çin’de satışa sunulacak Nokia 6 2018 modeli önceki nesle göre daha iyi bir işlemci, daha hızlı bir modem ve güçlü çoklu ortam yetenekleri ile geliyor. Nokia 6 2018 özellikleri ve fiyatı:

Nokia’nın akıllı telefon pazarına yeniden dönüşünün ilk adımı olarak gösterilen Nokia 6 modeli yeni yıl ile birlikte yenilendi. Nokia 6 2018 modeli artık daha güçlü ve çoklu ortam konusunda yenilikler getiriyor.

Nokia 6 2018 özellikleri ve fiyatı

5.5 inçlik Full HD IPS ekranı devam ettiren Nokia 6 2018 modelinde 2.2GHz saat hızında çalışan 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 630 yonga seti kullanılıyor. Önceki modele göre performans konusunda artış olduğunu söyleyebiliriz. Modem ise 600Mbps indirme hızları sunuyor.

Teknik özelliklerde 4GB RAM belleğin LPDDR4 standardında olduğu belirtiliyor. Bu bakımdan sistem genelinde daha akıcı bir arayüzün çalışacağını söyleyebiliriz. Ayrıca 3GB RAM seçeneği de kaldırılmış.

32GB/64GB depolama seçenekleri ile desteklenen modelin diğer bir farkı OZO Audio teknolojisi. Nokia’nın geliştirdiği bu teknoloji mekansal sesleri algılayarak 3 boyutlu kayıtlar yapabiliyor. Ayrıca oynatım esnasında da 3 boyutlu olarak sesleri yayabiliyor.

16MP çözünürlüğünde arka kamera ve 8MP çözünürlüğünde ön kamera aynı anda canlı yayın yapabiliyor. Boothie adındaki bu özellik daha önce Nokia 7 ve 8 modellerinde yer alıyordu. Metal kasanın ince işçilik ile şekillendirildiğini de belirtelim. 3000mAh kapasiteli bataryaya sahip modelin 230$-245$ şeklinde fiyatlandırılacağı belirtiliyor. Satışlar ilk olarak Çin’de başlayacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11902 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim