Anlık Bildirim

Samsung sonsuz ekranlı daha küçük bir akıllı telefon hazırlıyor

Son dönemin yükselen trendleri arasında yer alan çerçevesiz ekranlı akıllı telefonlar giderek artıyor. Artık her segmentte birkaç farklı alternatif görmek mümkün.

Çerçevesiz olarak tabir ettiğimiz ve çok ince ekran kenarlarına sahip olan akıllı telefonlar giderek daha fazla ilgi görüyor. Amiral gemi seviyesinde başlayan bu trend artık giriş seviyesine kadar indi. Üreticiler her segmente çerçevesiz bir akıllı telefon sunma telaşında.

Boyutlar küçülüyor

Sektörden gelen bilgilere göre firma, Sonsuz Ekran özelliğine sahip olacak 5 inçlik bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Normalde Sonsuz Ekran özelliğinin Galaxy A 7 ve 5 2018 modellerinde karşımıza çıkacağı biliniyordu ancak 5 inçlik yeni model sürpriz oldu.

5 inç olmasına rağmen ince çerçeveler sayesinde çok daha kompakt bir gövdeye sahip olacak telefon 18.5:9 görüntü oranı barındıracak. Özellikle halen küçük ekran arayan tüketiciler için bu yeni model iyi bir alternatif olacak.

Elbette kavisli bir yapıdan bahsetmiyoruz. Aslında Galaxy S8 serisinin kavisli olmayan hali diyebiliriz yani bir nevi Galaxy S8 Active modelinin tasarım çizgileri geçerli olacak.

Yeni Samsung modelinin hangi seri içerisinde yer alacağı bilinmiyor ancak bu özelliği ilk Galaxy A 2018 serisi kullanacağı için muhtemelen buraya ait olacak. Galaxy A 3 2018 modeli şimdilik en iyi aday durumunda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6623 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy a3 2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim