Anlık Bildirim

Snapdragon 835 ve 8GB RAM'li OnePlus 5, Amazon'da ortaya çıktı

Amazon Hindistan, merakla beklenen OnePlus 5 amiral gemisini listeleyerek 22 Haziran'da satışa sunacağı duyurdu. Ürün sayfasında ise cihazın Snapdragon 835 ve 8GB RAM'le geleceği görülüyor.
OnePlus kısa bir süre önce, yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonunu 20 Haziran'da resmi olarak duyuracağını açıkladı. Bununla birlikte akıllı telefon 22 Haziran'da raflarda olacak gibi görünüyor. Amazon Hindistan, web sitesinde bir teaser yayınlayarak OnePlus 5'in 22 Haziran'da yerel saatle 16:30'da satışa sunulacağını açıkladı.
Evan Blass tarafından ortaya çıkarılan ürün sayfasında akıllı telefonun Snapdragon 835 çalıştıracağı yazıyor ancak zaten Qualcomm ve OnePlus bunu bir süre önce doğrulamıştı. Görünüşe bakılırsa Amazon Hindistan, OnePlus 5'in 8GB RAM'li varyantını satacak, ancak bilgiler daha sonra web sayfasından kaldırıldı.
OnePlus 5, 20 Haziran'da resmi olarak duyurulacak ve etkinlik internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak. OnePlus, lansmanı New York'ta ve dünyanın dört bir yanındaki diğer şehirlerdeki etkinliklerle süsleyecek.

OnePlus 5 çift kamera ile gelecek

OnePlus, belirli pazarlarda satılmak üzere OnePlus 5'in 6GB ve 8GB RAM'li iki versiyonunu piyasaya çıkaracak. Akıllı telefonun OnePlus 3 veya 3T'den daha pahalı olduğu ve şimdiye kadarki en ince OnePlus amiral gemisi olduğu söyleniyor.
Telefonun arka yüzünde, biri tek renkli, diğer ise RGB olmak üzere iki adet 16MP sensör içeren çift kamera yer alacak. Cihazın ayrıca 5.5 inçlik Full HD ekrana sahip olması ve 3.5mm kulaklık girişi ile birlikte gelmesi bekleniyor. Buna ek olarak, 64GB veya 128GB dahili depolama kapasitesiyle sunulacak amiral gemisinin fiyat etiketi yaklaşık 650 dolara ulaşabilir.
Yeni OnePlus akıllı telefonun batarya kapasitesi 3.300mAh seviyesinde olacak gibi görünüyor ancak bu lansmanla birlikte resmiyet kazanacak. OnePlus bugüne kadar, cihazdaki çift kamera teknolojisinin DxO Mark ile işbirliği içinde geliştirilmesi de dahil olmak üzere yaklaşan OnePlus 5'in birçok özelliğini açığa çıkardı. Şirket ayrıca fanlarının perakende kutu tasarımını seçebilmeleri için bir anket düzenlemiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8588 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim