Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 5X'in fiyatı Mi 5s'in çıkış fiyatıyla aynı olacak

Xiaomi tarafından 26 Temmuz'da resmiyet kazandırılacak Xiaomi Mi 5X'in de Mi 5s gibi 295$'lık bir fiyat etiketiyle piyasaya çıkması bekleniyor. Cihazın resmi basın görselleri de ortaya çıkmış durumda.
Xiaomi, geçtiğimiz Salı günü Xiaomi Mi 5X'in 26 Temmuz'da tanıtılacağını doğruladı. Sadece 24 saat içinde cihazı satın almak için kayıt yaptıran kişilerin sayısı 200.000'i geçmiş durumda. Haberin yazıldığı anda rakam 210.000 civarındaydı.
https://www.gittigidiyor.com/xiaomi-mi-5s
Bu başarı gerçekten dikkat çekici, zira akıllı telefonla ilgili henüz çok fazla detay yok. Sadece çift kamera teknolojisi ve Xiaomi'nin özel Android ROM'unun en son sürümü olan MIUI 9'la geleceği biliniyor.
Xiaomi Mi 5X, bu ayın başlarında ilk kez sızdırılmıştı ve şu ana kadar yaklaşmakta olan akıllı telefon hakkında az da olsa bilgi sahibiyiz. Cihazın teknik özellikleri arasında 5.5 inç Full HD ekran, Snapdragon 625 yonga seti ve 4GB RAM var.

Xiaomi Mi 5X'i resmi basın görselleri yayınlandı

Akıllı telefonun çift arka kamera yapılandırmasına sahip olacağı onaylanmış ve daha önceki sızıntılarda çift tonlu LED flaş ve optik yakınlaştırma özelliklerine sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Resmi olarak paylaşılan görselden de cihazın arka panelindeki parmak izi tarayıcısı görülebiliyor.
Cihazın tüketicilere ne kadar mal olacağına gelecek olursak. Xiaomi Mi 5X'in fiyatı aynı zamanda Xiaomi Mi 5s'in çıkış fiyatı olan 295$ (1.999 yen) seviyesinden başlayacak. Öte yandan cihazın tasarımını ve renk seçeneklerini gösteren resmi basın görselleri de ortaya çıkmış durumda. Yeni resimler, akıllı telefonun Siyah, Altın ve Rose Gold (Pembe) olmak üzere üç renk varyantıyla piyasaya sürüleceğini bir kez daha onaylamış oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6900 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim