Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 9T Türkiye fiyatı belli oldu!

Xiaomi’nin geçtiğimiz hafta içerisinde Avrupa’da görülen Mi 9T modeli, bugün ülkemiz için tanıtıldı. İki farklı depolama kapasite ile gelen Mi 9T’nin tüm detayları ve fiyatı haberimizin içerisinde.
Xiaomi Mi 9T Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör
Xiaomi, ülkemiz için ikinci etkinliği bugün gerçekleştirdi. İstanbul’da düzenlenen etkinlikte firmanın en yeni modeli olan Mi 9T’nin ülkemiz tanıtımı yapıldı. Açılır kapanır mekanizmalı Mi 9T, yeniden isimlendirilmiş Redmi K20 modeli olarak tanımlanabilir.

Mi 9T Türkiye fiyatı

Xiaomi Mi 9T’nin iki farklı kapasitedeki modeli ülkemize geliyor. Bunlardan başlangıç modeli olan 6 GB RAM + 64 GB depolamalı versiyon 3799 TL fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak. 6 GB RAM + 128 GB depolamalı üst versiyon ise 3999 TL’den sunuluyor. Temmuz ayı başı itibari ile Mi 9T çeşitli satış kanallarında yerini alacak.

Xiaomi Mi 9T Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Mi 9T özellikleri

Daha önce belirttiğimiz üzere Mi 9T, Redmi K20’nin yeniden isimlendirilmiş versiyonu. Bu yüzden Snapdragon 730 yonga setinden gücünü alacak. Cihaz 6.39 inç boyutunda Full HD+ AMOLED ekrana sahip. Arka taraftaki üçlü kamera paketinin ana sensörü 48 MP çözünürlüğünde. Ana sensöre 13 MP ultra geniş açı ve 8 MP 2x yakınlaştırmalı telefoto lens eşlik ediyor. Açılır kapanır mekanizma içerisinde bulunan ön kameramız ise 20 MP. Telefonun diğer özellikleri 4000 mAh batarya, NFC, ekrandan parmak izi okuma, 3.5 mm kulaklık girişi, UFS 2.1 depolama vb. şeklinde aktarılabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25193 kez okundu.
65 kişi, toplam 76 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim