Anlık Bildirim

Sony Xperia 1 VI ufukta göründü: Rakipsiz olabilir

Sony'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonu Xperia 1 VI için geri sayım başladı. Peki Xperia 1 V modelinin halefi olacak telefon, neler sunacak? İşte tüm bildiklerimiz.. 
Sony Xperia 1 VI ufukta göründü: Rakipsiz olabilir Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Sony, geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtılan Xperia 1 V ile amiral gemisi rekabetine tekrar dahil oldu. Şimdi yeni bir söylentiye göre marka, bunu bir adım ileriye taşıyacak. Bugün Sony'nin yeni telefonu Xperia 1 VI modelinden ilk bilgiler paylaşıldı. 

Sony Xperia 1 VI ufukta göründü

Bilmeyenler için bir dönemin önde gelen telefon üreticilerinden Sony, uzun bir süre pazardaki yerini orta ve orta üst seviye cihazlara bıraktı. Ancak geçtiğimiz Mayıs ayında vitrine çıkan Xperia 1 V, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 52MP Exmor T serisi ana kamera sensörü ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Bu bağlamda tüm gözler Xperia 1 VI modeline çevrildi diyebiliriz.

Paylaşılan son raporlar ise, amiral gemisi telefonun Şubat ayı sonunda Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağını söylüyor. Ayrıca Xperia 1 VI hakkında paylaşılan tek bilgi bu değil. Aktarıldığı kadarıyla Xperia 1 VI, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ve selefinden çok daha büyük 6x yakınlaştırmalı bir kamera sensörüne sahip olacak. 

Bu sızıntı, Xperia 1 V'de bulunan 125mm 5x yakınlaştırmanın yaklaşık 140 mm'ye çıkacağını gösteriyor. Ayrıca bu kuruluma Sony'nin Clear Image Zoom özellikleri de eşlik edecek. Sony Xperia 1 VI hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki süreçte daha fazla bilginin paylaşılacağını düşünüyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11153 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony Xperia 1 VI, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim