Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Max 3'ün resmi posteri yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin 19 Temmuz'da tanıtacağını duyurduğu yeni modeli Mi Max 3'ün resmi posteri ve perakende kutusu yayınlandı. İşte cihaz hakkındaki tüm yeni detaylar.
Teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen yeni akıllı telefonunun tanıtılmasına dört gün kala resmi posterini yayınlayarak merakımızı bir nebze de olsa giderdi. 19 Temmuz'da lansmanı yapılacak olan Xiaomi Mi Max 3 posterinde cihaz çentiksiz bir tasarıma sahip olan 6.9 inçlik ekranıyla dikkat çekiyor.

Çentiksiz 6.9 inç devasa ekran

Yayınlanan yeni posterde, Xiaomi Mi Max 3'ün geniş ekranının navigasyon uygulamasında ne denli geniş bir alan sunduğu gösterilirken, akıllı telefonun çerçevelerinin önemli ölçüde azaltılarak, ekran kasa oranının yükseltildiği göze çarpıyor. Çentiksiz olan ekranın üst çerçevesinin, sensör ve kamera yerleşimi için olabildiğince ince tutulduğunu da söylemek mümkün.
Cihazın alt kısmında ise Mi Max ve Mi Max 2'de olan kapasitif tuşların kaldırıldığını görüyoruz. Diğer taraftan sızdırılan perakende kutusu ise cihazın 18:9 en boy oranına sahip 6.9 inç ekran, 12 MP + 5 MP çözünürlüklü çift kamera, 5.500 mAh pil kapasitesi ile geleceğini gösteriyor. Cihazın bu modeli 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunarken, işlemci konusunda ise kutuda maalesef herhangi bir ibare göremiyoruz. Mi Max 3'ün tüm detaylarını öğrenmek için lansman tarihi olan 19 Temmuz'u beklemekten başka bir çaremiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5951 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kutu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim