Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi Note 5A'nın SIM tepsisinde 3 yuva olacak

Tanıtılmasına sayılı günler kalan Xiaomi Redmi Note 5A ile ilgili yeni bir sızıntı internete düşmüş durumda. Akıllı telefon microSD karttan fedakarlık etmeden çift SIM kullanımına izin verecek.
Xiaomi Redmi Note 5A modelinin 21 Ağustos tarihli lansmanın hemen öncesinde, cihazla ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre akıllı telefon microSD karttan fedakarlık etmenize gerek kalmadan çift SIM kart kullanmanıza izin verecek.
Xiaomi Redmi Note 5A görünüşe bakılırsa SIM kartlar için iki, microSD kart için bir tane olmak üzere toplamda üç yuvaya sahip olacak. Weibo aracılığıyla paylaşılan görsel cihazın bu özelliğini de açığa çıkarmış oldu.
Şu an için sızıntının doğruluğunu onaylamak mümkün değil. Eğer doğruysa microSD kart ekleme seçeneğini kaybetmeden iki SIM kart kullanmak isteyenler için güzel bir haber olduğunu söyleyebiliriz.
Teknik özelliklerine baktığımızda Redmi Note 5A'nın Snapdragon 425 yonga setinden güç aldığını ve 5.5 inç HD ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Cihazda 2GB RAM ile birlikte 16GB dahili depolama alanı olacak. MicroSD kart yuvasıyla bu alan daha da genişletilebilecek.
Cihaz 13MP arka kamera ve 5MP selfie kamerasıyla geliyor. Android 7.1.1 Nougat (MIUI 9) ile çalışan cihazda 3.000mAh kapasiteli bir pile yer verilmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim