Anlık Bildirim

ASUS ROG Phone 3'ün çıkış tarihi kesinleşti!

ASUS'un oyuncu odaklı yeni nesil akıllı telefonu ROG Phone 3'ün çıkış tarihi şirket tarafından kesinleştirildi. ROG Phone 3 daha önce canlı olarak görüntülenmişti.

ASUS ROG Phone 3'ün çıkış tarihi kesinleşti! Tam Boyutta Gör

ASUS, geçtiğimiz ay oyunculara yönelik akıllı telefonu ROG Phone 3'ün Temmuz ayında çıkacağını doğrulamış ancak kesin bir tarih vermemişti. Şimdi ise şirket, internet sitesinde bir geri sayım başlatarak telefonun çıkış tarihini kesinleştirdi. ROG Phone 3, 22 Temmuz'da yapılacak bir etkinlikle tanıtılacak.

Daha önce birçok sızıntıyla karşılaşan ROG Phone 3, son olarak canlı olarak görüntülenmişti. Telefon, selefi ROG Phone 2 ile benzer tasarım çizgileri içeriyor. 

ROG Phone 3 arkada, 64 megapiksel birincil kamerası ile üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Kurulumdaki diğer lenslerin çözünürlükleri bilinmiyor. Telefon, Snapdragon 865'ten güç alacak.

TENAA'da listelenen ASUS ROG Phone 3'ün 120Hz veya 144Hz yüksek yenileme hızına sahip 2340×1080 piksel çözünürlüğünde 6.59 inç ekrana sahip olacağı belirtildi. Ayrıca cihazın 128GB, 256GB ve 512GB dahili depolama ile birlikte 8GB, 12GB ve 16GB'lık RAM varyantları bulunacak.

ASUS ROG Phone 3, 30W hızlı şarjlı 6000mAh batarya ile gelecek. Büyük bataryanın dezavantajı ise kendini telefon ağırlığında gösteriyor. ROG Phone 3'ün, 240gr ağırlığında olması bekleniyor.

Kaynakça https://www.xda-developers.com/asus-rog-phone-3-announced-july-22nd/ https://www.gsmarena.com/asus_rog_phone_3_launch_date-news-44059.php Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim