Anlık Bildirim

Ericsson koronavirüs nedeniyle Mobil Dünya Kongresi'ne katılmayacağını duyurdu

İsveçli telekomünikasyon ekipmanları üreticisi Ericsson, koronavirüs salgınının patlak vermesi ve hızla yayılması nedeniyle 2020 Mobil Dünya Kongresi'ne katılmama kararı aldığını açıkladı.

Ericsson koronavirüs nedeniyle Mobil Dünya Kongresi'ne katılmayacağını duyurdu Tam Boyutta Gör

Ericsson, koronavirüs salgınının patlak vermesi ve hızla yayılması nedeniyle 24-27 Şubat tarihleri arasında Barcelona'da gerçekleştirilecek 2020 Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC) katılmama kararı aldı.

İsveçli telekomünikasyon ekipmanları üreticisi konuyla ilgili yayınladığı basın bildirisinde "Gelişmeleri yakından takip ediyor ve ilgili ulusal makamların ve Dünya Sağlık Örgütü gibi uluslararası kuruluşların tavsiyelerine bağlı kalıyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Kararı almak kolay olmadı"

Ericsson, çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlamak ve koronavirüs salgınının şirket operasyonları üzerindeki etkisini en aza indirmek için bir dizi önlem aldı. Sektörün en büyük etkinliğine katılmama kararının “kapsamlı bir iç risk değerlendirmesi” sonrasında verildiği belirtiliyor.

Ericsson koronavirüs nedeniyle Mobil Dünya Kongresi'ne katılmayacağını duyurdu Tam Boyutta Gör

Ericsson Başkanı ve CEO'su Börje Ekholm'in açıklamaları şu şekilde:

"Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve diğer paydaşlarımızın sağlığı ve güvenliği en büyük önceliğimizdir. Bu kararı vermek kolay olmadı. Barcelona'daki MWC etkinliğinde en son yeniliklerimizi sergilemeyi dört gözle bekliyorduk. Bu çok talihsiz bir durum ancak en sorumlu davranışın bu yılki etkinliğe katılmama kararı olduğuna kesinlikle inanıyoruz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim