Anlık Bildirim

Sundar Pichai, Google I/O 2020'nin hangi tarihlerde yapılacağını açıkladı

Google CEO'su Sundar Pichai, kişisel Twitter hesabında, şirketin bir sonraki geliştirici konferansı olan Google I/O 2020'nin hangi tarihler arasında yapılacağını duyurdu.

Sundar Pichai, Google I/O 2020'nin hangi tarihlerde yapılacağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği, geliştiricilere yönelik Google I/O konferansının tarihi resmi ağızdan doğrulandı.

Ana tema Android 11 olacak

Google CEO'su Sundar Pichai, kişisel Twitter hesabından, bir sonraki geliştirici konferansı Google I/O 2020'nin 12-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Etkinlik geleneksel olarak Kaliforniya'nın Mountain View şehrindeki Shoreline Amfitiyatrosu adlı mekanda gerçekleştirilecek.


Google I/O 2020 konferansının ana teması Android işletim sisteminin yeni versiyonu olacak. Android 11 (Android R) ile ilgili olarak ne yazık ki henüz bir ayrıntı mevcut değil. Bilinen tek şey, yeni mobil işletim sisteminin Google Pixel 4 cihazlarda test ediliyor olması. Tüm bunlara ek olarak konferansta şirketin orta segment akıllı telefon modelleri Pixel 4a ve Pixel 4a XL'nin tanıtılabileceği de söylentiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim