Anlık Bildirim

Bir akıllı saat de Michael Kors'tan

Akıllı saat kullanmak isteyen ancak bunun da modaya uygun olmasına dikkat eden tüketiciler için seçeneklerin sayısı giderek artıyor. Şimdi sıra Michael Kors'ta.

Tüm alt markaları ile bu yıl, giyilebilir cihaz pazarını adeta abluka altına almayı planlayan Fossil, belirli aralıklarla yeni ürün tanıtımına devam ediyor. Kendi markasını taşıyan yeni giyilebilir cihazları kısa süre önce tanıtan firma, şimdi Michael Kors markasıyla yeniden sahnede.

Michael Kors, giyilebilir cihaz pazarında önce modanın ön planda olacağını, teknolojisinin ise arkasından geleceğini ifade ediyor. Yeni ürünler daha çok üst seviyeye hitap ediyor ve Fossil'in akıllı saatlerinden daha pahalı durumda. Android Wear işletim sistemiyle çalışan akıllı saatin bayanlar için altın kaplama, erkekler için ise spor tarzında iki versiyonu bulunuyor.


Gelen bildirimleri yansıtma yanında temel fitness değerlerini de takip edebilen akıllı saat, firmanın özel geliştirdiği kadran temalarına sahip. Kullanıcılar isterse, temaları özelleştirebiliyor. Tasarımı tamamlaması açısından, Kors kadran temalarına da hassasiyet gösteriyor. Değiştirilebilir kayışlar ile gelecek olan akıllı saat, 395$ fiyat etiketi ile sonbahar aylarında piyasada olacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim