Anlık Bildirim

CES fuarına kabul edilen ilk ve tek Türk oyun firması Axell Studio oldu

Yerli oyun şirketi Axell Studio, Türk oyun sektöründe bir ilke imza attı. Axell Studio, CES fuarına Türkiye'den kabul edilen ilk Türk oyun firması oldu.            

CES fuarına kabul edilen ilk Türk oyun firması Axell Studio oldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından birisi olan CES fuarına katılan isimler arasında bizleri de mutlu eden bir isim olduğu açıklandı.

Türk oyun firması Axell Studio CES'te

Yerli oyun şirketi olan Axell Studio'nun geçtiğimiz saatlerde açıkladığına göre Axell Studio, CES fuarına Türkiye'den katılan ilk ve tek oyun şirketi oldu. Emrah Ünal, Furkan Bastugan ve Onur Eyikul tarafından kurulan Axell Studio, kendi ekosistemi Portuma ve Portoken ile fuarda yerini alacak.

Her yıl düzenlenen CES fuarı bu yıl 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ve oyun teknolojileri, otomobil teknolojileri, TV teknolojileri, sanal ve artırılmış gerçeklik, akıllı ev teknolojileri gibi birçok ürünün tanıtımı yapılacak. Axell Studio ise dediğimiz gibi bu fuara Portuma ve Portoken ile katılım sağlayacak.

Oyun içi reklam alanları ve markaları real time bidding ile buluşturan Portuma projesi büyük ilgi görüyor. Oyun geliştiricileri ve reklam yapmak isteyen markaları bir araya getiren Portuma, yepyeni bir reklamcılık deneyimini bizlerle buluşturuyor. Portoken ise oyun içi satın alma sistemi olarak geliştirilen bir cripto para olarak kullanılıyor.

Portuma projesinin reklamcılık dünyasında yepyeni bir inovasyon yaratması, bu anlamda oyun firmalarını da kısa sürede harekete geçirdi. Bir Axell Studio projesi olan Portuma, ilk partnerlik anlaşmasını da geçtiğimiz günlerde Oxo Games ile imzaladı. 80’e yakın mobil oyunu ve 5’e yakın bilgisayar oyunu bulunan Oxo Games oyuncuları bundan sonraki süreçte oynarken kazanabilecek ve oyun deneyimleri kesintisiz ilerleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim