Anlık Bildirim

Corsair’den oyun yayıncılığı alanında büyük adım

Oyuncu ekipmanları sektörünün önemli isimlerinden olan Corsair, oyun yayıncılığı alanında ün yapmış Elgato firmasını satın aldığını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Oyuncuların kendi maceralarını farklı platformlar üzerinden takipçilerine yayınlaması yükselen bir trend haline gelmeye başladı. Yıllık 1 milyar dolara yakın gelir üretmesi beklenen oyun yayıncılığına yatırımlar da artıyor.

Elgato kimdir?

AverMedia’nın 4K oyun yayıncılığı ekipmanlarını piyasaya sürmesinin hemen ardından Corsair’in önemli bir hamlesi gündeme geldi. Elgato’nun oyun bölümü Corsair tarafından satın alındı.

Faaliyetlerine EyeTv taşınabilir ve sabit televizyon alıcı sistemleri ile başlayan Elgato, bugün akıllı ev sistemleri ve oyun yayıncılığı ekipmanları alanında başarılı bir firma. EyeTv bölümü ise 2016 yılında elden çıkarılmıştı.

Elgato’nun görüntü yakalama kartları, Stream Deck yayın konsolu ve yeşil ekranı oyuncular tarafından sıkça tercih ediliyor. Twitch, Mixer ve YouTube gibi servislere entegrasyon da diğer bir artısı.

Corsair’in ne kadar bir bedel ödediği açıklanmazken Elgato’nun akıllı ev sistemleri Eve Systems adıyla bağımsız olarak faaliyetlerine devam edecek. Corsair ise oyuncu ekosistemini genişletmiş olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim