Anlık Bildirim

Chevrolet Camaro, yerini elektrikli bir sedana bırakabilir

Automotive News'in haberine göre Camaro da elektrik dönüşümünden kaçamayacak. İddiaya göre performanslı coupe'nin yerini tamamen elektrikli bir sedan alacak.

Chevrolet Camaro, yerini elektrikli bir sedana bırakabilir Tam Boyutta Gör

Otomotiv dünyasındaki elektrik rüzgarı o kadar güçlü ki neredeyse hiçbir marka veya model buna karşı koyamıyor. Gelen haberler, Chevrolet Camaro için de sonun yaklaştığının sinyallerini veriyor.

Automotive News'in haberine göre Camaro, yerini yeni bir elektrikli sedana bırakacak. Mevcut modelin fişi 2024 yılında çekilecek. ABD'li otomotiv devi General Motors'un gelecekte tüm modellerini elektriklendirmeyi planladığını biliyoruz. Ancak bu açıklama ya da iddiaları model bazında görmek çok daha çarpıcı oluyor.

Aslına bakılırsa kısa süre önce elektrikli Mustang Mach-E ile safkan Amerikan modellerinin de elektrik dönüşümünde yeri olduğunu görmüştük. Öte yandan eğer bu bilgi doğruysa, bunun GM için oldukça cesur bir hareket olduğunu söylemek gerek. Zira Chevrolet Camaro başından beri iki kapılı formuyla akıllarda yer etmiş bir otomobil.

Son olarak, gelecek elektrikli sedanın Camaro ismiyle devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Şirket bu konuda farklı bir isimle yoluna devam edebilir. GM 2035 yılına kadar ürün gamındaki tüm modelleri elektriklendirmeyi planlıyor. Görünen o ki dönüşüm kaçınılmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim