Anlık Bildirim

Clash Royale tarzındaki Soul of Eden indirmeye sunuldu

Kendisine has grafik atmosferi ve oyun stili ile Soul of Eden uzun eğlence saatleri vadediyor. Clash Royale tarzındaki oyun çeşitli turnuvaları ile espor meraklılarının ilgisini çekecektir.

Clash Royale tarzındaki Soul of Eden indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

Rayark ekibinin bir süredir merakla beklenen yeni Clash Royale tarzındaki espor oyunu Soul of Eden indirmeye sunuldu. Türün geleneksel mekaniklerinin yanında ekibin de dokunuşları farklılık oluşturuyor.

Soul of Eden neler sunuyor?

Soul of Eden oyunu tanıdığımız üzere küçük bir alanda güç barımız kadar saldırı birimini kullanma esasına dayanıyor. Kendi üssümüzü koruyarak karşı üssü yıkmaya çalışıyoruz. Kart şeklindeki saldırı birimlerinden 30 tanesini envanterde saklayabiliyoruz. Toplam kart sayısı ise 100. Bunlar arasında kahramanlar da yer alıyor. Kahramanların özel yetenekleri ile avantaj elde edebiliyorsunuz.

Oyunda 4 farklı ırk yer alıyor. Her ırkın kendisine göre özel bir büyüsü var. Ayrıca her ırkın kartları da farklı oluyor. Maçlar kazanarak topladığınız hediye sandıkları ve ödüllerle birimlerinizi geliştirebiliyorsunuz.

Espor tarzında olduğu için belirli bir süre sonra turnuvalara katılma şansınız oluyor. Bu turnuvalarda sıralamaya girerek daha fazla ödül kazanabiliyorsunuz.

Soul of Eden Soul of Eden Soul of Eden Soul of Eden Games Ücretsiz 698,8 MB

Soul of Eden Soul of Eden Soul of Eden Soul of Eden Rayark International Limited Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim