Anlık Bildirim

PS5 ve PS4 sahipleri için Call of Duty Vanguard alfası ücretsiz olarak haftaya başlıyor

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty: Vanguard'ın PlayStation 5 ve PlayStation 5 sahipleri için düzenlenecek olan alfasında tarih geldi.

CoD: Vanguard alfası PS5 ve PS4 sahipleri için haftaya başladı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch'ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard'ın alfası için güzel haber geldi.

PlayStation Sahipleri İçin Alfa Haftaya Başlıyor

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan fragmana göre Call of Duty'nin ilk alfası PlayStation 5 ve PlayStation 4 sahipleri için haftaya başlayacak. Tam olarak tarih 27 Ağustos - 29 Ağustos. Alfa için ön yükleme yarın Türkiye saati ile 13:00'te başlayacak. 27 Ağustos'ta ise Türkiye saati ile 20:00'de alfa sürümünü oynayabileceksiniz.

İlk alfa testi yalnızca PS5 ve PS4 sahipleri için düzenlenecek. Alfaya katılmak için tek şart PS5 veya PS4'ünüzün olması. Herhangi bir satın alım yapmanıza gerek yok. Aynı zamanda alfa sürümünü oynamak için PS Plus abonesi olmanıza da gerek yok.

Alfada Champion Hill modu oynanacak ve ikiye karşı iki, üçe üç ve dörte dört varyantlarını oynayabileceksiniz. Ayrıca Airstrip, Courtyard, Trainyard ve Market olmak üzere 4 farklı harita erişime açık olacak. Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkışını yapacak. 

Call of Duty Vanguard PlayStation Alfa Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim