Anlık Bildirim

Coinbase geliri beklentileri aştı

Coinbase borsası kripto para piyasasının yükselişinin de etkisiyle inanılmaz bir yatırımcı trafiğine sahne oluyor. Net kar yıl bazında neredeyse 50 kat artış gösterdi.

Coinbase patlama yaptı Tam Boyutta Gör

Borsaya açılan ilk kripto para borsası konumundaki Coinbase çok önemli bir noktaya gelmiş durumda. Büyük bir ticaret trafiğine sahne olan Coinbase gelirlerini de geçen yıla göre kat kat arttırmış durumda. 

Coinbase etkisi

Yılın ikinci çeyrek raporlarına göre borsa 2.23 milyar dolar gelir üretti ve beklentilerin üzerine çıktı. Net kâr ise 1.6 milyar dolar oldu. Geçen yıl aynı dönemde net kâr sadece 32 milyon dolardı. 

Borsanın dokuz yıllık tarihinde ETH hacmi ilk kez BTC hacmini geride bıraktı. Toplam işlem hacmi 462 milyar dolar olurken aylık işlem yapan kullanıcı sayısı 8.8 milyona yükseldi. Toplam kullanıcı sayısı 68 milyon iken kurumsal üye sayısı da 9000 oldu. Bireysel kullanıcılar 145 milyar dolar hacim üretirken kurumsal kullanıcılar ise 317 milyar dolar hacim üretti. 

Yatırımcı ilgisinden bir hayli memnun olan Coinbase içinde bulunduğumuz dönemden beklentilerini arttırdı. Kripto para piyasasının da yükselişte olması Coinbase’in ekmeğine yağ sürüyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim