Anlık Bildirim

Crysis 2-3 Remastered, ışın izlemeyi sadece PC'de destekleyecek; PS5'ten alınan ilk görüntüler geldi

Crytek'in geçtiğimiz aylarda duyurduğu Crysis Remastered Trilogy'nin ikinci ve üçüncü oyununda yalnızca PC'de ışın izleme destekleyeceğini açıklanırken PS5'ten alınan ilk oyun görüntüleri paylaşıldı.

Crysis 2-3 Remastered'ın PS5'ten alınan ilk görüntüleri Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek'in yaptığı Crysis Remastered Trilogy, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Çıkış tarihi yaklaşan oyunla ilgili de yeni bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı.

Digital Foundry'nin Crytek çalışanlarıyla yaptığı röportajda Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Ayrıca Crysis 2 Remastered'ın PlayStation 5'ten alınan ilk videosu da paylaşıldı. Röportaja göre Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered, ışın izleme özelliğine sahip olacak ancak ne yazık ki bu özellik yalnızca PC'de desteklenecek.

Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered dışında projenin başındaki isim olan Steffen Halbig, ekibin Crysis 1 Remastered üzerinde de çalışmaya devam ettiğini açıkladı. Söylediğine göre yakın zamanda CPU performansını arttıracak bir yama gelecek. 

İlk PlayStation 5 Görüntüsü ve Röportaj

Crysis Remastered Trilogy isimli bu paket, ilk oyun haricinde Crysis 2 ve Crysis 3'ün de remaster versiyonunu içerecek. Kısaca Crytek şu anda ikinci ve üçüncü oyunun remaster versiyonu üzerinde çalışıyor. Net bir çıkış tarihi verilmedi ancak bu yılın sonbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim