Anlık Bildirim

Popüler oyun Cuphead'ten uyarlanan Netflix animasyon dizisinden video paylaşıldı

2017 yılında çıkış yapan ve birçok oyuncudan övgü dolu eleştiriler alan Cuphead'in Netflix uyarlaması The Cuphead Show!'dan bir video paylaşıldı.

Cuphead'in animasyon dizisinden video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2017 yılının hem görselliği ile hem de oynanış kalitesiyle dikkat çeken ve yılın en iyi oyunlarından biri olan Cuphead'in animasyon dizisi bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Duyurulduğundan bu yana pek fazla haber ne yazık ki paylaşılmamıştı. 

Netflix'in Geeked Week etkinliği ve Yaz Oyun Festivali'nin birleştiği bugün Cuphead'in animasyon dizisi The Cuphead Show!'dan bir video paylaşıldı. Ayrıca King Dice karakterini Wayne Brady'nin seslendirdiği açıklandı. bahsi geçen yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Seslendirmenler şu şekilde: Wayne Brady (King Dice) Frank Todaro (Mugman), Tru Valentino (Cuphead), Joe Hanna (Elder Kettle) ve Luke Millington-Drake (The Devil). 1930'lu yılların çizgi filmlerinden esinlenerek yapılan oyun şu anda Xbox One, PlayStation 4, PC ve Switch üzerinde erişilebilir durumda. Dizinin yaratıcılığını ise Chad Moldenhauer ve Jared Moldenhauer üstleniyor.

The Cuphead Show! Yeni Video

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim