Anlık Bildirim

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in 4. sezon kadrosuna yeni isimler katıldı

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in dördüncü sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Yeni oyuncular, Netflix'in GEEKED Week etkinliği esnasında açıklandı.

Stranger Things'in 4. sezon kadrosuna yeni isimler katıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformu konumundaki Netflix'in bugün bu kadar popüler olmasında birçok özel dizi ve filmin katkısı bulunuyor. Bu özel dizilerden biri de şüphesiz Stranger Things. Şu ana kadar üç sezonu yayınlanan dizinin dördüncü sezonu bir süredir yapım aşamasında olduğu biliniyordu. Dün akşam saatlerinde de dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

4 Yeni İsim Katıldı

Kadroya katılan isimlere baktığımızda ilk başta Vicky olarak kadroya katılan Amybeth McNulty'yi görüyoruz. Kendisi daha önce Anne With An E dizisinde rol almıştı. Patrick olarak Miles Truitt, Bayan Kelly olarak Regina Ting Chen ve Chrissie olarak da Grace Van Dien kadroya katıldı.

Ne yazık ki hala dizinin yayın tarihi açıklanmış değil. Bu yıl sonunda veya 2022'nin başında yayınlanması bekleniyor. Dizinin çekimleri de hala devam ediyor. Dizinin başrollerinden Finn Wolfhard, 2022'de gelmesini umduğunu söylemişti. Dizinin son yayınlanan videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim