Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077’yi Xbox One için satın alanlar, Series X platformunda ücretsiz oynayacak

Xbox Series X ile detaylar belli olmaya başladı. Microsoft tarafından yapılan açıklamalarda dikkat çeken bir nokta da aynı oyunun bir kez satın alınmasını sağlayan program.

Cyberpunk 2077’yi Xbox One için satın alanlar, Series X platformunda ücretsiz oynayacak Tam Boyutta Gör

Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox Series X kapsamında bugün yaptığı açıklamalar, konsol dünyasında oldukça fazla ses getirdi. Şirketin paylaştığı detaylar arasında bir defa satın alınan oyunun hem Xbox One hem de Series X platformlarında kullanılmasını mümkün kılan bir de program bulunuyor.

Oyun geliştiricilerinin izin vermesi halinde kullanılabilecek ve henüz duyurulan seçeneğe destek ise gecikmedi. Merakla beklenen oyun Cyberpunk 2077’nin geliştiricisi CD Projekt Red (CDPR), Microsoft’un duyurusunu yaptığı program kapsamında bir tweet paylaştı. Şirket yapmış olduğu açıklamada, “Oyuncular hiçbir zaman aynı oyunu iki kez satın almaya ya da güncellemek için para ödemeye zorlanmamalı.” ifadelerini kullandı. CDPR’e göre Cyberpunk 2077’yi Xbox One için satın alanlar, oyun Xbox Series X’e geldiğinde isterlerse tek bir kuruş ödemeden oynayabilecekler.

Witcher 3 ile inanılmaz satış rakamlarına ulaşan şirket, oyuncu dostu politikalarıyla anlaşılan ileride çok daha fazla hayran kazanacak. Cyberpunk 2077, yine bir gecikme olmazsa Eylül 2020’de oyuncularla buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim