Anlık Bildirim

Dacia, 7 koltuklu modelinin tanıtımı için tarih verdi

Bu yılın başında duyurduğu marka stratejisi kapsamında yoluna devam eden Dacia, ürün gamına ekleyeceği yeni 7 koltuklu aile otomobilini 3 Eylül'de tanıtacak. İşte detaylar:

Dacia'nın 7 koltuklu modelinin tanıtılacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Son dönemde yeni Sandero ailesinin gelişi, logo değişimi ve makyajlı Duster'ın tanıtımı derken oldukça yoğun bir dönem geçiren Dacia, ürün gamına ekleyeceği yeni 7 koltuklu model için de gün saymaya başladı.

Henüz adı belli olmayan, "yeni çok yönlü 7 koltuklu aile otomobili" olarak anılan modelin tanıtımı 3 Eylül Cuma günü yapılacak. Otomobil bunun ardından 6 Eylül Pazartesi gününden itibaren Münih'teki 2021 IAA Mobilite fuarında sahne alacak. Fuarda 7 koltuklu modelin yanı sıra elektrikli Spring dahil tüm yeni Dacia modelleri de sergilenecek.

Dacia'nın 7 koltuklu aile otomobili, Logan MCV ve Lodgy modellerinin halefi olacak. Zira daha önce kameralara yakalanan kamuflajlı fotoğraflardan otomobilin MPV - station wagon karışımı bir gövdeye sahip olduğunu görebiliyoruz. Üç sıra koltuk düzeniyle geniş bir yaşam alanı sunacağını düşündüğümüz modelin Dacia'nın bütçe dostu bir marka olma felsefesini de sürdüreceği belirtiliyor.

Dacia'nın 7 koltuklu modelinin tanıtılacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Söz konusu otomobil CMF-B platformu üzerine inşa edilecek. Dolayısıyla iç ve dış tasarımda aynı altyapıyı paylaştığı kardeşleri Sandero ve Logan'dan izler taşımasını bekleyebiliriz. Zira casus fotoğraflara baktığımızda, kamuflajlı olsa da ön bölümün söz konusu modellerle benzerlik gösterdiğini söylemek mümkün. Arka taraftaysa ekstra bagaj hacmi ve tüm yolcular için yeterli baş mesafesi sağlayacak kadar yüksek bir çatı hattına sahip olduğu görülüyor.

7 koltuklı aile otomobilinin Dacia'nın yeni logosunu taşıyıp taşımayacağı henüz belli değil. Zira Romanyalı üretici logoyu 2022'nin ikinci yarısından itibaren araçlarda göreceğimizi ve yeni logoyu taşıyacak ilk modelin Bigster isimli SUV konseptinin seri üretim versiyonu olacağını açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15779 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mpv, 7 kişilik otomobil ve Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim