Anlık Bildirim

Dell’in yemyeşil PCBli RX 6800 XT’si görüntülendi

Yeşil PCB’ler yerini siyah devre kartlarına bırakalı bir hayli uzun zaman olsa da Dell hazır sistemlerinde kullandığı ekran kartlarında bu geleneği büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

Dell’in yemyeşil PCBli RX 6800 XT’si görüntülendi Tam Boyutta Gör

Hazır sistemler özellikle de maliyet odaklı kararlarla öne çıkıyor. Dell’in Alienware sistemlerinde kullandığı RX 6800 XT de bu kararlardan önemli bir iz taşıyor.

 

Dell’in Alienware sistemlerinde kullandığı belirtilen RX 6800 XT tasarımı itibariyle AMD’nin referans tasarım Radeon VII modelini andırsa da daha önce daha etkileyici tasarıma sahip Radeon VII görünümlü RX 6800 XT’ler Lenovo’nun kasalarında görüntülenmişti.

Uzun aradan sonra yeşil PCBli kart

Dell’in kullandığı çözüm 3 fanlı aktif soğutmaya sahip 2 slot kaplayan bir yapıda. Herhangi bir markanın logosunu ya da adını taşımayan kartın arka yüzünde plakaya yer verilse de tüm bunlar yeşil PCB’nin aralardan azimli görülme çabasının önüne geçememiş.

 Şu günlerde en ucuz modellerde dahi görülmeyen yeşil PCB ile yıllar sonra karşılaşmak bir çok oyuncu için şaşırtıcı olsa gerek. Bununla birlikte kartların çoğunlukla içi görülmeyen kasalarda kullanılması PCB tercihini açıklıyor.

MS-395 Ver 3.1 olarak adlandırılan PCB’nin MSI tarafından üretildiği düşünülürken firmanın bu PCB’yi Ventus modellerinde tercih ettiği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim