Anlık Bildirim

Diablo Immortal'ın ne zaman erişime açılacağı belli oldu: PC'de ön yüklemeye açıldı

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Diablo'nun geçtiğimiz yıllarda duyurulan mobil oyunu Diablo Immortal'ın ne zaman erişime açılacağı belli oldu.   

Diablo Immortal'ın ne zaman erişime açılacağı belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard Entertainment'ın yaptığı Diablo serisinin yeni oyunu Diablo Immortal'dan güzel haber geldi.

2 Haziran'da Geliyor

Diablo Immortal, 2 Haziran'da çıkıyor. Çıkışının öncesinde 1 Haziran'da Pasifik zaman diliminde sabah saatlerinde Apple App Store'da ve Google Play'de mobil sürümü dağıtılmaya başlanacak. 2 Haziran Türkiye saati ile 20:00'de oyun tüm bölgelerde tamamen erişime açılmış olacak. Activision’dan lansmanla ilgili yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Bu, mobil oyunların çıkış süreçlerinden kaynaklanmaktadır ve çıkışın sorunsuz olmasını sağlayacaktır. Buna ek olarak PC sürümü için de ön yükleme şu an başladı. Yükleme talimatlarının tamamı, çıkış takvimimiz ve SSS yazımız için lütfen buradan tam blog yazımızı inceleyin. Sanctuary'de görüşmek üzere! ”

Diablo Immortal, MMO türünde bir oyun olacak ve ücretsiz bir oyun olacak. Ancak elbette oyun içi satış da olacak. Oyunun tam sürümü ile ilgili incelememizi de ilerleyen haftalarda yayınlayacağız. Oyunun mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Diablo Immortal Diablo Immortal Diablo Immortal Diablo Immortal Blizzard Entertainment, Inc. Stilize Ücretsiz

Diablo Immortal Diablo Immortal Diablo Immortal Diablo Immortal Games Ücretsiz 3,5 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim