Anlık Bildirim

BF 2042 geliştiricisinin ismi değişti; BF 2042 ile ilgili bir proje ve yeni bir oyun üzerinde çalışıyorlar

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 2042'nin geliştiricilerinden birisi olan DICE LA'in ismi Ripple Effect Studios olarak değişti. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DICE LA'in ismi değişti Ripple Effect oldu Tam Boyutta Gör

Electronic Arts'a bağlı olan oyun geliştirici stüdyolarından DICE'ın DICE LA isimli bir yan stüdyosu geçtiğimiz yıllarda kurulmuştu. Stüdyonun başındaki isim de Respawn'ın kurucusu Vince Zampella olmuştu. Kendisi sütüdyonun başına ilk geçtiğinde de DICE LA'in bir yan stüdyo olmayacağını ve ana bir stüdyo haline getireceklerini söylemişti. Sonunda dediği oldu.

DICE LA İsmi Artık Ripple Effect

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre DICE LA'in ismi Ripple Effect Studios olarak değiştirildi. Açıklama esnasında "En küçük fikir dünyayı değiştirebilir." gibi sloganla işe koyuldukarını ve bu yüzden ismi Ripple Effect yaptıklarını açıkladılar. 

Ayrıca stüdyonun şu anda üzerinde çalıştığı projelere dair bir şeyler de paylaşıldı. Bilindiği üzere eski ismi ile DICE LA, aynı zamanda Battlefield 2042'nin geliştirici stüdyolarından birisi. Ripple Effect Studios şu anda üzerinde çalıştıkları proje ise Battlefield 2042 ile alakalı. Görünen o ki oyunun ekstra bir modu üzerinde çalışıyorlar.

Ayrıca Ripple Effect Studios, tamamen yeni olan bir oyun üzerinde de çalışıyor ancak ne yazık ki hiçbir detay bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim