Anlık Bildirim

xScreen isimli cihaz sayesinde Xbox Series S'i bir dizüstü bilgisayara dönüştürebilirsiniz

Şu anda bir kickstarter projesi olan xScreen isimli cihaz, Xbox Series S'e direkt olarak bağlanıyor ve konsolu aynı bir dizüstü bilgisayar tasarımına kavuşturuyor.

xScreen ile Xbox Series S'i dizüstü bilgisayara çevirin Tam Boyutta Gör

Microsoft bildiğiniz gibi bu nesilde iki farklı konsol sundu oyunculara. Birisi daha yüksek performans isteyenler için daha güçlü ve büyük bir konsol olan Xbox Series X'ken, diğeri ise fiyat performans açısından başarılı ve küçük olan Xbox Series S'ti. Konsol oyuncularının en büyük sıkıntılarından biri de şüphesiz tatil gibi yerlere gittiklerinde konsollarını götürememeleri ve oyunlardan mahrum kalmaları. Ancak xScreen bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Xbox Series S'i Dizüstü Bilgisayara Dönüştürün

UPspec Gaming isimli bir ekibin yeni kickstarter projesi olan xScreen, temelde Series S konsolunu dizüstü bilgiasayar tarzı tasarıma sahip bir cihaza çeviriyor. Doğrudan konsola bağlana xScreen isimli bu ekran direkt olarak konsolunuza bağlanıyor ve TV veya monitör ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Series S'in hafif ve küçük bir konsol olduğunu da düşünürsek, taşınabilir bir konsol haline dönüştürüyor da diyebiliriz.

60Hz yenileme hızına sahip olan 11.6 inçlik bu 1080p IPS ekran, Xbox Series S'in herhangi bir bağlatı noktasını kesinlikle engellemiyor. Doğrudan HDMI bağlantısından bağlanabilen bu cihaz, aynı dizüstü bilgasayar gibi ekranı kapanabilen bir yapıya sahip. Yani ekranı ve konsolu tek bir cihaz gibi kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Geliştiricilerin söylediğine göre 15 inçlik bir dizüstü bilgisayar çantasına rahatlıkla sığabiliyor.

Eğer bu proje kickstarter'da istediği dönüşü alabilirse ürün çıktığında Series S kasasının rengine ve kaplamasına uyacak şekilde tasarlanacak. Dün akşam 17:00'de başlayan kickstarter kampanyasında toplanan bağış, yaklaşık 20 dakika içerisinde istenilen miktara ulaştı. Kampanya 6 Ağustos'a kadar devam edecek. Eğer destek olmak ve bu cihazı satın almak isterseniz kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 250 dolarlık bir ücret ödeyerek cihaza sahip olabilirsiniz. Cihazın 2022 Ocak'ta çıkması bekleniyor. Daha az bir ücret ödeyerek sadece destek de olabilirsiniz. Ürünün görsellerini de aşağıda bulabilirsiniz.

xScreen Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim