Anlık Bildirim

Diesel, Snapdragon Wear 3100 işlemcili yeni akıllı saatlerini tanıttı

Ünlü saat markası Diesel, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2020'de, Snapdragon Wear 3100 yonga setine sahip yeni akıllı saat modeli olan Diesel On Fadelite'ı tanıttı.

Diesel, Snapdragon Wear 3100 işlemcili yeni akıllı saatlerini tanıttı Tam Boyutta Gör

Saat markası denince akla gelen birkaç şirketten biri olan Diesel, hem erkekler, hem de kadınlar için tasarlanmış dokunmatik ekranlı akıllı saat modeli Diesel On FadeliteCES 2020 fuarında tanıttı.

275 dolardan satılacak

Diesel'in Wear OS tabanlı akıllı saati Diesel On Fadelite, Qualcomm Snapdragon Wear 3100 platformu üzerinde çalışıyor ve dört farklı şeffaf renkte kayış seçeneğiyle geliyor. Son derece hafif olduğu belirtilen akıllı saatin, minimalist bir estetiğe sahip olduğunu da söyleyebiliriz. Ayrıca, kullanıcının bulunduğu yere göre gerçek zamanlı hava koşullarını gösteren etkileşimli animasyonlara da sahip.

Diesel, Snapdragon Wear 3100 işlemcili yeni akıllı saatlerini tanıttı Tam Boyutta Gör

GPS, NFC, Google Asistan, etkinlik izleme, özelleştirilebilir saat yüzleri ve akıllı telefon bildirimleri gibi birçok özelliği barındıran Diesel On Fadelite, 512 GB RAM ve 4 GB depolama alanı özellikleriyle geliyor. 43mm kasa ebatına sahip akıllı saatin, önümüzdeki Mart ayında 275 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacağını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim