Anlık Bildirim

Ayakkabı altlığı şeklinde hazırlanan FootLogger ile egzersiz takibi kolaylaşıyor

Özellikle son yıllarda, akıllı telefonların kazandığı hızlı gelişim sonrası egzersiz sırasında birçok harici aparat kullanılmaya başlandı. Bu doğrultuda geliştirilen en son ürünlerden FootLogger, direkt olarak ayakkabıların içerisine ekleniyor ve böylece kolay ancak etkili sonuçlar sağlayabiliyor.
Standart ayakkabı modelleri içerisine rahatlıkla konumlandırılabilen ve 3L Labs tarafından geliştirilen FootLogger, ince gövdesinde taşıdığı üç eksenli ivme ölçer ve sekiz adet basınç sensörü ile kişilerin attıkları 50,000 civarında adımı kayıt altına alabiliyor ve dahili bataryasıyla 24 saat boyunca aktif olarak çalışma gösterebiliyor. Beraberinde gelen ShoeStation isimli istasyon üzerinden kablosuz olarak şarj edilebilen ürün, elde ettiği verileri ise yine bu istasyon üzerinden LASIS serverlarına aktarabiliyor ve bu bilgiler akıllı telefon uygulaması ya da SMS üzerinden kontrol edilebiliyor. Sağlık, spor ve eğlence (Örneğin akıllı telefonlar ile oyun) amaçlı birçok farklı kullanım amacı bulunan FootLogger, kat edilen mesafe ile kalori gibi bilgileri de kişilere yansıtabiliyor.
Önümüzdeki hafta başlayacak CES 2014 fuarı kapsamında görücüye çıkartılacağı belirtilen FootLogger'ın resmi satış fiyatı ve çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.
 
Ayakkabı altlığı şeklinde hazırlanan FootLogger ile egzersiz takibi kolaylaşıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim