Anlık Bildirim

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, Adil Kullanım Kotası hakkında açıklamada bulundu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, Adil Kullanım Kotası hakkında tüketicilerden gelen taleplerin olduğunu ve regülasyon çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.
BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, Adil Kullanım Kotası hakkında açıklamada bulundu
 
Donanım Haber Forumları'nda üyelerimiz tarafından başlatılan ve kısa süre içerisinde büyük bir destek gören "Adil Kullanım Kotasına (AKK) Hayır!" kampanyası ses getirmeye devam ediyor.
Hatırlayacağınız üzere forum üyelerinin girişimlerine ilk destek CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş tarafından gelmiş ve "Forumdaki gençlere selam, AKK’ye hayır!" mesajıyla bir fotoğraf yayınlamıştı. Daha sonra konuyla ilgili mecliste basın toplantısı düzenleyen Özdiş, "24 Mbit’e kadar hız” denilerek satışı yapılan internetin bazen 2-3 Mbit'e kadar düşürülmesini ‘utanmazlık’ şeklinde değerlendirdi.

Sayan: Regülasyon çalışmalarımız sona ermek üzere 

16. yıl dönümünü geride bırakan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)’nun bir etkinliğinde çeşitli açıklamalarda bulunan BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, Adil Kullanım Kotası konusuna değinmeden geçmedi. "AKK hakkında tüketicilerimizden gelen talepler var. Bu noktada regülasyon çalışmalarımız sona ermek üzere." diyen Sayan, internet kullanıcılarının merakla beklediği detayları şimdilik paylaşmadı.
Kulislerde konuşulanlara göre kota aşımı sonrasında 3 Mbps değerine çekilen hızın 5 Mbps olacağı iddia ediliyor. Bakalım BTK’nın Adil Kullanım Kotası’na yönelik düzenlemeleri tüketicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9997 kez okundu.
53 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
btk, adil kullanım kotası ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim