Anlık Bildirim

Myo Armband'ın pratik kullanım alanlarını gösteren yeni bir video yayınladı

Thalmic Labs tarafından geliştirilen ve ilk ortaya çıktığı günden bu yana herkes üzerinde büyük merak uyandıran Myo Armband'ın pratik kullanım alanlarını gösteren yeni bir video yayınladı.
Bünyesinde yer alan sekiz gelişmiş elektromiyografi (EMG) sensörü ile kol kaslarındaki elektriksel aktiviteyi takip eden Myo Armband, aynı zamanda 3 eksenli manyometre, 3 eksenli jiroskop ve 3 eksenli ivmeölçer ile farklı cihazların kablosuz olarak sadece kol hareketleriyle kontrol edilmesine imkan tanıyor. Destekli cihazlarla (Bluetooth ampul, akıllı telefon, akıllı gözlük, sanal gerçeklik gözlüğü, bilgisayar vb.) Bluetooth LE teknolojisi üzerinden iletişim kuran ürün, Thalmic Labs'ın yayınladığı son videoyla ise pratik kullanım alanlarını gözler önüne seriyor. Geliştirici versiyonları üzerinden hazırlanan video, Myo Armband ile örneğin bir fotoğraf makinesinin sadece kol hareketi ile çekim yapmasını, bilgisayarda parça değiştirmeyi, oyunların oynanmasını, ortamdaki ışıkların açılmasını, bir robotun kontrol edilmesini ve özellikle daha önce de bilgilerinin ortaya çıktığı doğrultuda Oculsu Rift destekli bir kontrol sürecini (Oculus Rift'in oyun sırasında harici bir kontrolcüye ihtiyaç duyması nedeniyle Myo Armband oldukça iyi bir tercih oluşturuyor) gözler önüne seriyor.
150$ fiyat etiketiyle buradan ön-sipariş yapılarak satın alınabilen Myo Armband, 2014 yılının ortalarında dağıtılmaya başlanıyor. Konunda bahsi geçen bu videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim