Anlık Bildirim

Discord, değerini ikiye katlayarak 15 Milyar Dolara çıkarmayı hedefliyor

Discord'un CEO'su ve kurucusu Jason Citron, Pc Gamer'a verdiği demeçte sosyal mesajlaşma hizmetinin erişimini video oyunu meraklılarının ötesine taşımayı hedeflediğini belirtti.

Discord, değerini ikiye katlıyor Tam Boyutta Gör

2020 ve 2021, Discord uygulamasının parladığı yıllar oldu. Mesajlaşma hizmeti, COVID-19 salgını nedeniyle devasa bir büyüme sürecine girdi. Tüm konsol firmalarıyla görüşmeler yapıldığını belirten Citron, hizmetin gelecekte Sony konsollarına gelmesi için PlayStation ile bir anlaşma yaptı. Bu, hizmetin birçok özelliğinin çapraz uyumlulukla tamamen yeni bir hedef kitleye açılmasına yardımcı olacaktır.

Şu anki değeri 7 Milyar Dolar

Discord, değerini ikiye katlıyor Tam Boyutta Gör

Belirtildiği gibi Citron, Discord'un piyasa değerini 15 Milyar Dolara kadar çıkarmayı umuyor. Bu, Microsoft'un hizmeti bu yılın başlarında 12 Milyar Dolar'a satın alma teklifinin de ötesine geçiyor ancak hizmetin bugün itibariyle 7 Milyar Dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor. Görünüşe göre Citron'un Discord için büyük planları var ve hizmeti mevcut aylık aktif kullanıcı sayısını 150 milyonun çok ötesine yükseltmek istiyor. Hizmetin, oyunların ötesine geçmek istemesi ve konsol üreticileriyle görüşmeleri sırasında hizmetin iki pazar ve kullanıcılar arasında sağlıklı bir denge sağlayıp sağlamadığını görmek ilginç olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim