Anlık Bildirim

Google Meet, ücretsiz kullanıcılara süre limiti koyuyor

Pandemi döneminde popülerlik kazanan görüntülü görüşme ve toplantı uygulamalarından olan Google Meet, tıpkı Zoom gibi ücretsiz kullanıcılar için süre sınırı getiriyor

Google Meet, ücretsiz kullanıcılara limit koyuyor Tam Boyutta Gör

Google, Nisan 2020’de Google Meet adını verdiği görüntülü görüşme ve toplantı servisini duyurmuştu. Ücretsiz Gmail kullanıcıları dahil herkese süresiz görüşme sunan Google Meet, artık süresiz konuşma seçeneğini para ödeyen müşterilerine özel kılacak. Daha önce 30 Eylül 2020’de bitmesi planlanan süresiz konuşma dönemi, Mart 2021’e ve ondan sonra da Haziran 2021’e kadar uzatılmıştı.

Süresiz konuşma dönemi tam olarak bitmiş değil. İki kişilik görüşmeler hala 24 saate kadar uzatılabiliyor. Eğer 2’den fazla kişi içeren görüşmeler düzenliyorsanız, süre sınırınız 1 saat olacak. Google Meet, konuşma 55 dakikayı bulunca, 5 dakika içerisinde görüşmenin sonlandırılacağını bildirecek. Eğer süresiz konuşma(aslında 24 saatlik süre sınırı bulunuyor) yapmaya devam etmek istiyorsanız, aylık 9.99$ vermeniz gerekecek ve şimdilik bu üyelik yalnızca 5 ülkede kullanılıyor.

Pandemi döneminin en popüler uygulamalarından olan Zoom da benzer bir sistem ile çalışıyor. Sürenin bitmesi ile yeni Google Meet konferansı başlatmak hiç de zor olmadığından, yeni plan çoğu kullanıcıyı rahatsız etmeyecek bir durum olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim