Anlık Bildirim

Discord, siber zorbalık karşıtı yapay zeka şirketini satın aldı

Geçtiğimiz yıllarda büyük büyüme gösteren Discord, bünyesine yeni bir şirket daha kattı. Şirket, uzmanlık alanı olan taciz ve tehditkar mesajların denetilmesinde rol oynayacak.

İnternet, hayatımıza tonlarca güzel şey katsa da özellike çevrimiçi sohbet platformları ve sosyal medyada insanları taciz eden ve tehdit eden mesajlar, internet deneyimini oldukça olumsuz etkiliyor. Kullanıcıların, uygulamadaki deneyimini iyileştirmek isteyen Discord, internette tacize karşı çözümler geliştiren Sentropy şirketini satın aldı.

Sentropy, geçtiğimiz yıllarda, internette pek dikkate alınmayan ama oldukça insanı olumsuz etkileyen tehditkar mesajlara ve siber zorbalığa karşı kuruldu. Şirketin amacı, yapay zeka desteği ile organize olmayan veriler arasında tehdit ve taciz içeren mesajları bulmak ve mesaj sahiplerinin, içinde buldukları platformları kirletmelerini engellemek. Ürettikleri uygulamalar ve arayüzleri üçüncü parti geliştiricilere satan Sentropy, daha önce Reddit, Twitter ve Riot Games yönetim üyeleri ve kurucularından yatırım almıştı.

Discord, siber zorbalık karşıtı yapay zeka şirketini satın aldı Tam Boyutta Gör

Sentropy, artık bağımsız çözümler üretmeyecek ve Discord takımına katılacak ve Discord’un güven ve güvenlik çözümlerini geliştirecek. 150 milyondan fazla aylık aktif kullanıcı sayısına sahip Discord, gönüllüler ve Discord çalışanlarının özverisi ile güvenliğini sağlıyordu. Sentropy’nin Discord’un bünyesine katılması, Discord kullanıcılarının tehditkar ve taciz içeren mesajlar almasını ve kötü deneyimler yaşamasını önlemeye yardımcı olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim