Anlık Bildirim

DoNotPay eklentisi ile Netflix hesabının şifresini paylaşmak tarih oluyor

DoNotPay Google Chrome eklentisi, günümüz modern problemlerinden birine oldukça modern ve yaratıcı bir çözüm sunuyor. Bu çözüm sayesinde kimseye Netflix şifresi vermeniz gerekmeyecek.

DoNotPay eklentisi ile Netflix hesabının şifresini paylaşmak tarih oluyor Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce yapay zeka desteğiyle yasal tavsiyeler veren bir aracın yapımcısı firma DoNotPay, yeni bir Google Chrome eklentisi çıkardı ve bu eklenti sayesinde abonelik hizmetlerinizin şifresini kimseye vermenize gerek kalmayacak. Netflix başta olmak üzere tarayıcı üzerinden oturum açılan tüm sistemlerde çalışan eklenti, karşı tarafa şifrenizi vermeden hesabınızı kullanma yetkisi veriyor ve kendinizi bu sayede güvenceye almış oluyorsunuz.

Eklentiyi kurduktan sonra Netflix sayfasına Chrome üzerinden girip oturum açtıktan sonra, DoNotPay eklentisine gelip “Generate Link” butonuna tıklamak, özel ve paylaşılabilir bir link üretiyor. Bu link ile gönderdiğiniz kişi, hiçbir oturum açma bilgisi girmeden sizin hesabınıza erişim sağlayabiliyor. Eklenti ayrıca karşı tarafla takas özelliğine de sahip. Bu özellik ile siz karşı tarafın hesabına erişim sağlarken o da sizinkine erişebiliyor.

DoNotPay eklentisi ile Netflix hesabının şifresini paylaşmak tarih oluyor Tam Boyutta Gör

Gönderdiğiniz kişi, eklenti tarafından oluşturulan linke tıkladığında, kendi bilgilerini doğrulamalarının ardından sizin hesabınıza erişebiliyor. Şifrenizi bilmeden hesabınızda oturum açmayı sağlamak için eklenti, tarayıcınızdaki çerezleri transfer ediyor ve bu transfer işlemini de güvenli hâle getiriyor. Çerezin transfer edilmesiyle hedef tarayıcı, oturum açma bilgileri istemeden sizin hesabınıza girebiliyor. Bu yöntemle karşı tarafın şifrenize erişebilmesi için hiçbir yol kalmamış oluyor.

Eklentiyi indirmek için buradan DoNotPay Google Chrome eklentisi sayfasına gidebilirsiniz. Eklentiyi kurduktan sonra kayıt olmak zorunlu değil zira sistem, farklı özellikleri kullanmak için sizden bilgiler istiyor. Sadece hesap paylaşmak istiyorsanız kayıt kısmından çıkabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14803 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donotpay, netflix hesap ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim