Anlık Bildirim

DOOM Eternal'a ışın izleme ve DLSS geliyor: RTX 3080 Ti'dan alınan ilk oynanış görüntüsü paylaşıldı

2020 yılının en sevilen oyunlarından Doom Eternal'a ışın izleme ve DLSS özelliği ekleniyor. İlk oynanış görüntüsü RTX 3080 Ti'lı bir cihazdan kaydedildi.

DOOM Eternal'a ışın izleme ve DLSS geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise id Software'in yaptığı 2020'nin en sevilen ve en başarılı oyunlarından Doom Eternal'a ışın izleme ve DLSS özelliği geliyor.

Nvidia'nın geçtiğimiz saatlerde tanıttığı RTX 3080 Ti ve RTX 3070 Ti'ın ardından Doom Eternal'a da ışın izleme ve DLSS geleceği açıklandı. Özellikleri ekleyecek yamanın bu ay içerisinde yayınlanacağı açıklandı ancak net bir tarih verilmedi. 

Yayınlanan videodan anlaşıldığı üzere çok geniş çaplı bir ışın izleme desteği gelecek gibi durmuyor ne yazık ki. Her ne kadar oyuncuların aradığı RTX desteği bu olmasa da en azından ışın izlemeli yansımaların olacağını söyleyebiliriz. 

Nvidia'nın paylaştığı oynanış görüntüleri ise yeni tanıtılan RTX 3080 Ti'lı bir cihazdan kaydedilmiş. Performans anlamında üst düzey bir başarı yakalayan Doom Eternal, RTX 3080Ti'da oyun 4K çalışırken, DLSS ve ışın izleme aktifken 75 ve 110 FPS arasında değişim gösteren bir performansa sahip. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

RTX 3080 Ti'da 4K Işın İzlemeli Doom Eternal

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim