Anlık Bildirim

Dota 2 International Romanya'da gerçekleşecek

Valve'nin dünyaca ünlü devasa Dota 2 şampiyonluk turnuvası The International 10; Covid-19 kısıtlamaları sebebiyle aylar süren arayış sonucu etkinliğe ev sahipliği yapacak bir ülke bulmayı başardı.

Bu yıl İsveç'te gerçekleşmesi beklenirken, devam eden Covid-19 kısıtlamaları, etkinliğin yeni bir ev sahibi ülke bulmasını gerektirdi. Aylarca süren araştırmaların ardından Valve, The International 10'un bu yıl Romanya'da gerçekleşeceğini açıkladı.

Dota 2 International Romanya'da gerçekleşecek Tam Boyutta Gör

Inernational 10 – Dota 2 Şampiyonası Romanya'nın en büyük stadyumu olan Arena Nationala'da yapılacak. Dünyanın dört bir yanından takımlar, 7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvanın grup aşaması için uçacak. Bu noktadan sonra kalan maçlar 12 Ekim'den itibaren ana sahne'de oynanacak.

Dota 2 International Romanya'da gerçekleşecek Tam Boyutta Gör

 

17 Ekim'de, ayakta kalan son iki takım finalde karşı karşıya gelecek ve turnuvanın 40 milyon dolarlık ödül havuzundan en büyük pay için yarışacak. Valve henüz bilet satışlarıyla ilgili herhangi bir bilgi açıklamadı ancak bununla ilgili detayların yakında gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim