Anlık Bildirim

PS5 kontrolcüsü DualSense'in pil göstergesinde sorun olabilir

Reddit'te birçok kullanıcının fark ettiği üzere PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in "Düşük Pil" uyarısı çok erken geliyor olabilir. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DualSense'in pil göstergesinde sorun olabilir Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 yaklaşık 8 ay önce çıkışını yaptı. Konsolun şu an için en yeni nesil teknolojisi DualSense gibi duruyor. Ancak son günlerde fark edildiği üzere kontrolcüde ufak bir problem olabilir.

DualSense "Düşük Pil" Uyarısını Erken Veriyor Olabilir

Push Square isimli video oyun sitesinin bildirdiği üzere PlayStation 5 kontrolcüsünün pil göstergesinde bir sorun olabilir. Push Square'in ve Reddit'te birçok kullanıcı; konsolun, kontrolcü için verdiği düşük pil uyarısının ardından 4-5 saat daha oynanabildiğini fark etmiş. Bu konu ile ilgili birçok Reddit kullanıcısı birkaç farklı deney yapmış ve gerçekten de bu tarz bir sorun var gibi duruyor. 

Elbette bu konuda şu an için kesin bir sonuca varamayız ancak PlayStation 5 sahibiyseniz siz de deneyebilirsiniz. Düşük pil uyarısından sonra kontrolcünüz ne kadar dayanıyor bir deneyin. Eğer sorun gerçekten yaygın bir durumdaysa Sony durumu bir güncelleme ile büyük ihtimalle çözecektir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim